Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

TVM şaft kapaklarında ; şaft kapağı sertifikalarımız başkaca bulunan olup şaft kapağı sertifikalarımızda bulunan şaft kapağı detayları ile üretim yapmamaktayız.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine malik kapıların farklı fiyatları mümkün. Örnek olarak 120 an yangına dayanım süresine ehil bir yangın kapkaloriın pahaı, 60 an yangına dayanım süresine ehil bir bapnın yükselmekından daha yüksektir.

Bu nedenle yangın kaynaklı yaşama kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu yer yangın merdiveni imalatı dâhilin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın yahut gayrı bir evgin durumda hızlı ve hafif bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını diremek değildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) yapı taşı amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide bünyelmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki tütün, yangın, gaz lambası vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu negatif koşulların öteki katlara intikalini engellemek yahut muhtemel başüstüneğu derece geciktirmektir.

Yangın bapsı esasta yapıların pinhan güvenlik kahramanlarıdır. Bu strüktürlarda bulunanların yangın çışitalarının ötürüsı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son derece önemlidir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

Malzeme: Yangın kapılarında genellikle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara onat şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağır anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile iye olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Özellikle zaruri olan çıkış kapılarının kapalı evetğu ve bu durumun faciayı henüz da derinleştirdiği anlatım edildi.

Bu kapılar taban olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yapmak üzere dü gruba ayrılır.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında kompetan ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çkızılışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların vacip testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve oturakında tek katıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile diğer yangın kapısı bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page